Hockeyclub Winschoten houdt open dag

Hockeyclub Winschoten houdt woensdag 6 maart een open dag. De middag is zo ingedeeld dat er voor alle leeftijdscategorieën wat te doen is.

De open dag is in twee leeftijdscategorieën ingedeeld. Van 15.00 tot 16.30 uur kunnen kinderen van 5 jaar tot en met 11 jaar deelnemen aan verschillende hockeyclinics en van 16.30 tot 18.00 uur is de jeugd vanaf 12 jaar welkom.

Onderdeel van de clinics is Urban Hockey, ofwel  straathockey zonder regels, maar met skills and tricks. Binnen verenigingen is Urban Hockey uitermate geschikt om technieken te oefenen en tegelijkertijd veel plezier te hebben.

Voor alle deelnemers ligt er een informatiepakket klaar. De open dag is gratis en in sportkleding komen is voldoende om mee te kunnen doen. Bitjes en sticks zijn op de club aanwezig. Voor diegene die niet op de open dag aanwezig kunnen zijn, is er ook de mogelijkheid om drie keer gratis mee te trainen. Meer informatie over de club en de trainingstijden zijn te vinden op: https://www.h-c-w.nl/site/Default.asp

Hockeyclub Winschoten is gevestigd aan het Sint Vitusholt 7e laan.