Jolien Folkerts uit Winschoten in de running voor 'Beste Zangers'

Jolien Folkerts (25) uit Winschoten heeft zich vorig jaar aangemeld voor 'De beste zangers - YouTube-aflevering'. En met succes. Ze zit bij de laatste 20 kandidaten.

De Winschotense neemt het onder meer op met zangers en zangeressen die ook al mee hebben gedaan al tal van andere talentenjachten, zoals The Voice Of Holland. "Zij hebben heel veel volgers en bereiken daardoor ook veel mensen", zegt Jolien.

En daar draait het juist om bij De beste zangers - YouTube-aflevering, want zes kandidaten met de meeste likes, c.q. stemmen mogen mee naar Ibiza om daar een aflevering voor dit programma op te nemen. "En ik zou daar zo graag aan mee willen doen", zegt Jolien.

De Winschotense roept dan ook een ieder op die haar liedje leuk vindt om op haar te stemmen of haar nummer 'Duurt te lang' te liken.

Wie Jolien wil steunen door zijn of haar stem op haar uit te brengen, zie https://www.avrotros.nl/beste-https://www.avrotros.nl/beste-zangers/gemist/detail/item/dit-zijn-de-20-kanshebbers-voor-de-beste-zangers-youtube-aflevering/

Haar liedje 'Duurt te lang' liken kan via https://www.youtube.com/watch?v=ASpax1LFTbE