Eerste ondernemers betrekken de Ondernemersfactory in Winschoten

Winschoten - De eerste twee ondernemers nemen hun intrek in de Ondernemerfactory, dé fysieke plek waar (startende) ondernemers en ‘jonge’ bedrijven ondersteund worden in het ondernemerschap. De Ondernemersfactory is gevestigd aan de Beertsterstraat 42 in Winschoten.

Volgens de initiatiefnemers is hier de kennis van Advisorgroep letterlijk om de hoek. ‘Korte lijntjes’ die nodig zijn om succesvol te kunnen ondernemen. "Het is de omgeving waar interactie plaatsvindt tussen ondernemers en waar individuele krachten worden gebundeld."

Er zijn drie programma’s samengesteld: ondersteuning bij het ondernemen, ondersteuning met daarbij een flexplek en ondersteuning bij het ondernemen met daarbij een vaste werkplek.

Accreditatie

Dankzij de accreditatie van de provincie Groningen op de programma’s in het kader van de Groninger Ondernemersregeling kunnen ondernemers de helft van de kosten van het programma vergoed krijgen. Advisorgroep is verantwoordelijk voor het uitvoeren van het programma.

Advisorgroepmedewerkers delen hun kennis en zijn aanwezig om (ondernemers)vragen te beantwoorden. Er is ruimte om een kop koffie of thee te drinken. Het is ook de locatie waar ondernemerslezingen, workshops en trainingen worden gegeven.

Meer informatie

Meer informatie op www.deondernemersfactory.nl of bel met Advisorgroep: 0597-202021.