Korfbalvereniging WSS en Henk Berkenbosch gaan samenwerking aan

Korfbalvereniging WSS heeft in Henk Berkenbosch een nieuwe hoofdtrainer gevonden. Na een korte zoektocht en gesprekken tussen beide partijen, gaan ze de samenwerking aan met elkaar. Berkenbosch zal het seizoen nog afmaken bij zijn huidige club Lintjo, en zal na de zomer starten bij WSS.

De inwoner van Oosterwolde neemt een schat aan ervaring mee naar Oude Pekela. Hij was in het verleden onder andere trainer/coach van VKC uit Siegerswoude, TDK uit Deinum en bij zijn huidige club Lintjo uit Oldeberkoop.

Berkenbosch is geen onbekende voor WSS, want zijn zoon Ron was een aantal jaar geleden nog de trainer/coach van de selectie van WSS, en hij destijds regelmatig toeschouwer.

Berkenbosch: “WSS is een club met beleving, het is een mooie jonge groep met een goede wedstrijdmentaliteit en een goede organisatie. Meedoen om kampioenschap in de 3e klasse, en doorgroeien tot een stabiele 2e klasser behoort zeker tot  de mogelijkheden."

Het bestuur van WSS is zeer content met het aantrekken van een ervaren trainer als Berkenbosch, en denkt hiermee een stabiele trainer te hebben gevonden voor de komende jaren. Ook  hoopt het bestuur dat het goede spel van de afgelopen tijd onder Berkenbosch nog verder ontwikkeld wordt.