Mulder Opleidingen van start met taalcursussen, cursussen ICT en financiële cursussen

Mulder Opleidingen gaat in maart weer van start met diverse ICT-, Financiële en Taalcursussen. Naast de reguliere taaltrainingen voor groepen kan sinds kort ook gekozen worden voor trainingen Duits en Engels waarbij rekening gehouden wordt met niveau, branche èn functie.

"Er wordt dan niet alleen gelet op de al aanwezig taalkennis van een cursist, maar ook op vakgebied en functie. Dus een accountmanager in de metaalbranche krijgt een andere cursus dan een medisch secretaresse", aldus docente Zdena van der Veen van Mulder Opleidingen. Naast genoemde branches kan gekozen worden voor bijvoorbeeld bouw, transport, ict, horeca.

"Veel deelnemers kunnen wel enigszins Duits en/of Engels verstaan en lezen, echter om het zelf goed te spreken is vooral op zakelijk gebied meer kennis en vaardigheid nodig waardoor deze lessen bijzonder waardevol zijn. Na een aantal weken zie je bij alle deelnemers een goede progressie, waardoor het eigenlijk steeds gemakkelijker en ook leuker wordt."

Mulder Opleidingen verzorgt mondelinge opleidingen in Assen, Drachten, Groningen, Stadskanaal en Veendam. Meer informatie op www.mulderopleidingen.nl of via 0592-201010.