Symposium met vier topsprekers in De Esbörg in Scheemda

De Vrienden van de Filosofie in Oost-Groningen organiseren voor zaterdag 9 maart een symposium met vier topsprekers De Esbörg in Scheemda.

Het gaat om gemeenteraadslid Jan Kenter (weet alles weet van het kapitaal),  blogger, filosoof en het geweten van de provinciale GroenLinks dr. Henk de Weerd, de door zowel de PvdA, het CDA als door de VVD veel geciteerde hyperkapitalist dr. Maarten Berg, door zijn publicaties en boek als studie over de slechtheid van de staat uit 2018 onder de titel Kapitalisme en Socialisme, en prof. dr. Coen Teulings, momenteel het vaakst in de media in meerdere praatprogramma's en in het NOS-Journaal als belangrijke adviseur van de regering over onder andere het pensioen door zijn functie als kroonlid van de SER. 

Bezoekers mogen de sprekers vragen stellen, om advies vragen of met hen in discussie gaan.

Opgave

Het geheel is van 10.30 tot circa 16.30 uur. Deelname aan het symposium is 29,50 euro per persoon. Dat is inclusief een lunchmaaltijd tussen de middag met soep, een kroket en broodjes en twee munten voor koffie of thee. Opgave voor deze dag kan door overmaking van het bedrag op bankrekening NL96RABO 0 304 320 404 ten name van W.J. Haasken-Nobel, onder vermelding van 'Studiedag 9 maart', en de naam of namen van de deelnemers.