Reprise voor Fred van Leer in De Klinker in Winschoten

Fred van Leer is op dit moment de bekendste stylist van de Nederlandse televisie. Afgelopen theaterseizoen was hij al te zien in de theaters met Leer van Fred Live. Op zaterdag 18 januari 2020 doet hij Winschoten aan. De kaartverkoop ging op 14 februari van start en het gaat om de laatste.

Fred was jarenlang coach van Hollands Next Top Model, kleedt bekend Nederland, heeft zijn eigen YouTube-kanaal en is regelmatig te zien op TLC met zijn eigen programma. In het voorjaar bracht hij een boek uit met de titel ‘Leer van Fred’, dit was zo’n groot succes dat hij besloot het theater in te gaan.

Duizenden vrouwen leerden van Fred tijdens zijn workshops op onder andere het LINDA-festival en Share a Perfect Day.

Leer van Fred Live is een echte avond voor vrouwen en daarom hebben we de voorstelling uitgeroepen tot Ladies Special. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen zijn van harte welkom tijdens deze avond vol gezelligheid. Voorafgaand aan de voorstelling organiseren we leuke extra activiteiten om er een groot feest van te maken. Welke extra’s er precies komen, maken we gaandeweg het seizoen bekend.

Het programma is voor de nieuwsgierige vrouw die the do’s and don’t wil weten qua kleding, die tips en tricks wil horen of haar eigen verhaal wil vertellen. Fred luistert en adviseert. Of, zoals hij het zelf zegt: “Het feit dat je de jurk past, wil nog niet zeggen dat het je maat is.”

Kaarten zijn te verkrijgen via de theaterkassa en de website www.indeklinker.nl.