Op zoek naar teams voor toernooi om Henk Nienhuis-bokaal

De 125-jarige voetbalvereniging Veendam 1894 is nog op zoek naar meisjesvoetbalteams, die het deelnemersveld van het eerste toernooi om de Henk Nienhuis-bokaal willen completeren.

De club heeft de intentie uitgesproken de komende vijf jaar dit meisjesvoetbaltoernooi te organiseren. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de organisatie van de voetbalopera Veendammer Wind, die op 28, 29 en 30 juni én op 4 en 5 juli  plaatsvindt in het voetbalstadion aan De Langeleegte.

Veendam 1894 nodigt verenigingen uit hieraan deel te nemen in de categorieën Meisjes o11, o13, o15 en o17. De voorronden vinden plaats in de maanden april en mei en de halve finales en finale worden op zondag 2 juni afgewerkt aan De Langeleegte.

Voorrondes in regio
Hoe werkt het toernooi? Bij meer dan vier deelnemende teams per categorie worden de voorrondes ergens in de regio gespeeld, vastgesteld door de toernooicommissie. De beste vier teams per leeftijdscategorie komen dus op 2 juni naar De Langeleegte. Elk deelnemend team krijgt een sportpakket ter waarde van 100 euro. Voor alle deelnemers aan de finaledag ligt een medaille klaar, er worden bekers uitgereikt aan de beste ploegen per leeftijdsgroep en alle halve finalisten krijgen op hun eigen sportcomplex een clinic door voetbalschool Parkstad.

Inschrijving
Aanmelding kan via toernooien@veendam1894.nl onder vermelding van de teams, met daarbij leider/contactpersoon, mailadres en telefoonnummer.