De Pompers voor de aller - aller - allerlaatste keer in.... Drieborg

De Pompers speelt, zoals bekend, op op zaterdag 16 maart op Broukrock in Noordbroek. Samen met Status Qotes, The Greendogs en De Boetners. Dit zou het laatste optreden zijn van deze illustere band. Maar.... dit klopt niet helemaal volgens zanger/gitarist Benni Drenth, want De Pompers heeft besloten er nog eentje aan vast te plakken, in Drieborg.

Drenth: "Bart Imminga van Ommeland Catering heeft de dorpshuis Het Noorderlicht in Drieborg overgenomen. Ik heb zoveel respect voor zo’n grote stap, dat ik dacht, die moeten we nog even verder op gang helpen. Vandaar dus echt daar voor het laatst De Pompers. Met een extra lange set, omdat we sommige nummers nog één keer willen spelen."

Een dan is het wat Drenth betreft echt gebeurd met De Pompers. "Ik ben zelf al VIJF jaar solo bezig, en breng binnenkort mijn eerste singel uit, Terwijl ik ook al met een tweede bezig ben. Eigenlijk vind ik solo optreden wel net zo mooi als met een band. Vooral dat repeteren, elke week, heb ik nu wel gehad. Vandaar dat ik ook wel kan zeggen dat een volgende reünie  er wat mij betreft niet meer in zit."

Drenth hoopt alle vaste 'mitlopers' van De Pompers nog een keer te zien tijdens de optredens in Noordbroek of in Drieborg, of beide.

Meer over Broukrock: https://hetstreekblad.nl/artikel/732719/de-pompers-kan-het-niet-laten-nog-eenmaal-op-de-planken.html