Limburgia Winschoten verhuist naar de Vissersdijk

Na twintig jaar gevestigd te zijn aan de Gaslaan in Winschoten, waarvan de afgelopen drie jaar onder het bewind van onderneemster Natascha Nomden, neemt de winkel een belangrijke stap: Limburgia komt in een nieuw, modern jasje aan de Vissersdijk 22 in het stadscentrum.

Het pand heeft een ingrijpende verbouwing ondergaan, waarbij - met een warmtepompinstallatie en stille, energiezuinige apparatuur, -ook aan het milieu is gedacht. "Van klein en knus, naar groot en gezellig. De verhuizing is de laatste zet van een reeks vernieuwingen die de franchise onderneming reeds heeft ondergaan. Naast de heerlijke vlaaien, die iedere dag vers uit Haps worden aangeleverd, biedt Limburgia Winschoten bijzondere koffies, over-the-top freakshakes en luxe bonbons", aldus Nomden.

Assortiment
De winkel krijgt niet alleen maar een nieuw jasje, ook het assortiment wordt flink uitgebreid. Ambachtelijk ijs (in het zomerseizoen), chocoladefondue, high tea en coffee-to-go zullen allemaal te vinden zijn in de nieuwe winkel aan de Vissersdijk.

"Of het in zo'n groot pand wel net zo gezellig kan zijn, vragen veel mensen zich af", zeg Nomden, "maar daar hoeft met niet bang voor te zijn. Op moderne wijze zijn er verschillende knusse plekjes gecreëerd, waar men heerlijk kan genieten van een kop verse koffie en een heerlijk Limburgs vlaaipuntje."

Meer informatie

Voor meer informatie en contact: 0597-433005 of www.limburgiavlaai.nl