Winterexpositie rond thema Vergankelijkheid in kunstruimte Artphy

De winterexpositie met als thema Vergankelijkheid wordt zaterdag 23 februari om 15.30 uur geopend in Kunstruimte Artphy in Wessinghuizen/Onstwedde.

Er zijn werken te zien van Dirk Zegel, Joyce Zwerver, Flos Pol, Elise van der Linden, Mathieu Klomp, Tanja Isbarn en Marieke Bolhuis. Deze groep kunstenaars is geselecteerd op grond van het genoemde thema en tevens op basis van originaliteit, grootte van het werk in relatie tot de imposante ruwe ruimte van Artphy.

En ook de verschillende soorten media en materialen waarmee gewerkt wordt, waardoor er een spannende mengeling ontstaat van verschillende kunstvormen.

De opening wordt verricht door filosoof/theatermaker Ronald Hünneman met een prikkelende beschouwing over Vergankelijkheid.

Tevens zal de bekende organist Eeuwe Zijlstra het nieuw geadopteerde orgel in de ‘blauwe kunstkathedraal’ inwijden. Het 60 jaar oude orgel komt uit de voormalige Lutherse kerk in Stadskanaal en blijft zo behouden voor de regio.

Deze wintertentoonstelling in Wessinghuizen loopt tot zondag 24 maart en zal dan met een finissage worden afgesloten. Een gratis bezoek is mogelijk op de vrijdag, zaterdag en zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur.