Toch nog één 'Wit Muisje' blij na nederlaag ASVB tegen Hoogezand

ASVB verloor zondag het 'subtopduel' in de zondag 2e klasse K met maar liefst 0-7 van het bezoekende Hoogezand. Desondanks keek één Blijhamster met een zeer goed gevoel terug op dit duel: pupil van de week bij deze thuiswedstrijd van De Witte Muizen, Sven van der Laan.

Bestuurlid Arjan Kloosterman van ASVB, oom van de zesjarige Sven: "Ik kreeg deze foto toegestuurd van mijn zus", zegt hij. "Sven had volgens haar een superdag gehad en wilde de wedstrijdbal met handtekeningen van de spelers mee naar bed."

Sven is vorige week net officieel lid geworden van de club uit Blijham. "Hij was al wel actief bij het kaboutervoetbal", legt Kloosterman uit.

Bij elke thuiswedstrijd van ASVB wordt er een pupil van de week in de watten gelegd. "De pupil mag de warming-up meedoen, met de spelers het veld op en hij of zij mag tijdens de wedstrijd in de dug-out zitten. Verder krijgt de pupil de wedstrijdbal voorzien van alle handtekeningen van de spelers mee naar huis en daarnaast nog een tasje met allerlei snoep en drinken."