Kennismakingsles Popschool in Oude en Nieuwe Pekela

De Popschool gaat begin maart weer van start in Oude en Nieuwe Pekela. Daarom organiseert De Rijdende Popschool in beide dorpen een gratis kennismakingsles voor iedereen die eens wil proberen hoe het is om samen in een bandje te spelen.

De Rijdende Popschool is de mobiele muziekschool waarbij op locatie les gegeven wordt. Iedereen vanaf 8 jaar kan hieraan meedoen, met of zonder muzikale ervaring. Tijdens lessen van De Rijdende Popschool wordt muziek gemaakt in een bandje. De instrumenten worden meegenomen door de bandcoach dus er hoeft niets gekocht of gehuurd te worden.

Ook volwassenen die het leuk lijkt om in een band te spelen kunnen meedoen met De Rijdende Popschool en naar de kennismakingsles komen. 

In Nieuwe Pekela is de kennismakingsles op donderdag 28 februari (start Popschool Nieuwe Pekela: donderdag 7 maart) in Jongerencentrum Linked aan de Beukenlaan 3. Kinderen van 8 tot en met 12 jaar kunnen er van 15.30 tot 17.00 uur terecht; Personen van 12 tot en met 80 jaar van 17.00 tot 18.00 uur.

De kennismakingsles in Oude Pekela is op maandag 25 februari (start Popschool Oude Pekela: maandag 4 maart) in Jongerencentrum Ons Stee aan de Hugo de Grootstraat 81. Van 15.30 tot 17.00 uur is het de beurt aan kinderen van 8 tot 12 jaar, en van 17.00 tot 18.00 kan iedereen van 12 tot en met 80 jaar er terecht.

Voor deelname aan Popschool Oude Pekela en Popschool Nieuwe Pekela kunnen ouders met een kleine portemonnee een bijdrage vragen bij het Jeugdcultuurfonds Groningen.

Aanmelden

Aanmelden kan ter plaatse bij de kennismakingsles of via www.derijdendepopschool.nl