Lezing Erwin Zantinga in Scheemda: Dure Cubaanse sigaren roken met Russische maffia

Erwin Zantinga geeft vrijdag 8 maart een lezing in De Esbörg in Scheemda. "Ik ben in Scheemda geboren en getogen en dus is dit een thuiswedstrijd waar ik de Scheemters graag laat zien wat ik allemaal beleefd heb", aldus de spreker.

Geboren en getogen Scheemter Erwin Zantinga maakt sinds zijn 22e avontuurlijke reizen in binnen- en buitenland. Zo is hij op een derdehandsfiets door Rusland heen gecrost, heeft hij 180 kilometer door Marokko gelopen en zijn laatste reis bracht hem naar het exotische Schiermonnikoog. Zantinga gelooft namelijk dat het avontuur ook om de hoek te vinden is, bijvoorbeeld op de waddeneilanden.

Tijdens zijn lezing in lezing in De Esbörg vertelt hij aan de hand van kleurrijke foto's zijn spannende belevenissen.Dure Cubaanse sigaren roken met Russische maffia of bronstige edelherten in de Schotse heuvels, deze verhalen en meer passeren deze avond de revue en geven inspiratie om de tas te pakken en het onbekende op te zoeken.

Tevens is deze avond ook het nieuwe boek van Zantinga te koop over zijn laatste reis op een van onze eigen waddeneilanden. 

De lezing begint om 20.00 uur en de entree is vijf euro.