20e Editie Tuin & Zo in de Eurohal Van der Valk in Zuidbroek

De 20e editie van Tuin & Zo vindt plaats van vrijdag 1 tot en met zondag 3 maart in de Eurohal Van der Valk in Zuidbroek. De organisatie is in handen van Organisatiebureau 't Oldambt.

De naam Tuin&Zo maakt in een oogopslag duidelijk dat het een beurs betreft waar men van alles op gebied van tuin en huis kan tegenkomen. Van stands van hoveniers en stands met tuinmeubelen, hekwerken, houtbouw en tuinartikelen, tot bloemen, planten en stands met lifestyle-producten, bestratingsmateriaal, tuinkassen, decoratie, huis- & tuininrichting.

Met de winter bijna achter de rug is het een prima periode om zich weer te oriënteren voor het aankomend seizoen. Circa 50 bedrijven informeren de bezoeker over de laatste noviteiten en trends.

Wie op vrijdag 1 maart met twee personen de beurs bezoekt, hoeft slechts voor één persoon te betalen. Zaterdag en zondag kunnen volwassenen tijdens de beurs een gratis workshop volgen op de stand van ’t Rietstee. Tijdens deze workshop gaat men met natuurlijke materialen een artikel maken voor in de tuin of woning. Voor de kleintjes is er zaterdag en zondag een spectaculaire speelkussendorp ingericht.

Eurohal Van der Valk is aan de Burgemeester Omtaweg 4 in Zuidbroek. Parkeren is gratis. De entree is vijf euro. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Openingstijden
Vrijdag 1 maart van 11.00 tot 18.00 uur.
Zaterdag 2 maart van 10.00 tot 17.00 uur.
Zondag 3 maart van 10.00 tot 17.00 uur.