Grunneger buffet en talentenjacht

Hof van Sellingen organiseert voor zaterdag 16 maart, in het kader van Meertmoand Dialectmoand en de Grunneger Weke van de gemeente Westerwold, voor 'boeren, burgers en buitenlui' een Grunneger Stamppot Buffet en een talentenjacht.

Tijdens de Grunneger joarmaart van 2010 introduceerde Hof van Sellingen de grootste zoektocht naar nieuw talent in Groningen ooit. Alle muziekstijlen kwamen aan bod, van beginnelingen en laatbloeiers tot groepen. De talentenjacht voor 16 maart bestaat uit vijf categorieën: jeugd, solo, duo, zanggroepen en instrumentaal. Opgeven kan bij Hof van Sellingen aan de plaatselijke Dorpsstraat 8, kan via info@hofvansellingen.nl of via 0599-312368.

De talentenjacht wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Westerwolde, Plaatselijk Belang Sellingen en omstreken en Hof van Sellingen.

Ook voor het Grunneger Stamppot Buffet kan men zich aanmelden via dit mailadres c.q. telefoonnumer. Er kunnen diverse 
voor de omgeving kenmerkende gerechtjes worden geproefd, van stamppot Mous en knipselboon’n, tot Poffert en Grunneger Mosterdsoep. Het buffet start om 18.00 uur. Aansluitend vindt dan de talentenjacht plaats.