ZijninhetNU verhuist naar Holland Marsh in Nieuwe Pekela

ZijninhetNU is verhuisd naar Holland Marsh 17D in Nieuwe Pekela. Zaterdag 2 maart van 11.00 tot 15.00 uur is er open huis.

"Ik ben november 2016 gestart in Nieuwe Pekela met Yinyoga, Mindfulness, Coaching hoogsensitief en Acupressuur", vertelt Jannie Smits. Het gebouw waar ze eerst zat liet wat te wensen over en daarom is ze nu verhuisd. Op de nieuwe locatie kan Jannie, volgens eigen zeggen, ook beter haar diensten aanbieden. "Daarom nu ook een officiële opening."

Jannie is gecertificeerd Yinyoga-docent. "Een les bestaat uit een serie speciaal aangepaste houdingen die enkele minuten worden vastgehouden. De houdingen zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied, de heupen en wervelkolom los."

"Strakke heupen, een stijve rug, een zere onderrug, gevoelige knieën, een onbeweeglijke nek, een schouder die is beperkt in zijn bereik van de beweging , deze kunnen allemaal tijdens een Yinyogahouding praktijk worden aangepakt. Yin Yoga is een rustige vorm van yoga en is geschikt voor iedereen."

Mindfullness

"Mindfullness sluit hier perfect op aan en is een aandachtstraining die ik ook geef." Jannie ie een HBO-geschoolde mindfulnesstrainer. "Daarbij geef ik coaching voor mensen die hoogsensitief(hoogevoelig) zijn en  hier ook opleiding in gevolgd."

"Acupressuur heb ik inmiddels ook gehaald en deze behandelingen sluiten hier ook mooi op aan."

Meer informatie

Meer informatie op http://www.zijninhetnu.nl/wiebenik.php