Straatacties, open huiskamer en Ron Meyer in Pekelder campagne SP

De SP is in Pekela al jaren de grootste partij. Ook bij deze verkiezingen van 20 maart wil de partij het rode bolwerk behouden en uitbouwen. De komende campagne is een mix van verrassende activiteiten en traditionele acties.

Statenlid en nummer 5 op de provinciale kandidatenlijst Henk Hensen uit Oude Pekela stelt op maandag 4 maart zijn huis open voor stemmers en sympathisanten. Hensen: "Op huiskamerbijeenkomsten door heel Groningen praten we over onze plannen en ideeën van zoveel mogelijk mensen. SP’ers zijn namelijk geen verlengsnoer van Haagse vernielzucht maar oprecht bondgenoot van Groninger gezinnen en gemeenschappen. Iedereen is welkom bij mij thuis."

Ondersteunen

Ook SP-partijvoorzitter Ron Meyer komt de Pekelder verkiezingscampagne ondersteunen. Een week voor de verkiezingen, op 13 maart, spreekt hij in De Binding over de staat van de Nederlandse samenleving en de politieke actualiteit. Vorig jaar publiceerde Meyer met Grip een boek aan de hand van honderd gesprekken met wetenschappers, kunstenaars en maatschappelijk leiders. In Pekela zal hij de alternatieven van de SP toelichten.

Naast deze activiteiten zullen SP’ers ook duizenden folders, honderden posters en tientallen acties organiseren. Iedereen die wil helpen aan de campagne is welkom via pekela@sp.nl.