Workshop Look Good Feel Better in het Refaja

De verschillende behandelingen tegen kanker, zoals chemotherapie en radiotherapie, kunnen leiden tot uiterlijke veranderingen. Denk hierbij aan haaruitval, huidproblemen en littekens. Hoe verzorg je in zo’n situatie je uiterlijk zodat je er voor je gevoel toch goed uitziet en je je beter voelt? Hierover krijgen deelnemers tips en adviezen in de gratis workshop ‘Look Good Feel Better’.

De workshop vindt plaats op 14 maart in ziekenhuislocatie Refaja in Stadskanaal. De organisatoren van de workshop, Treant Zorggroep en de stichting Look Good Feel Better, willen hiermee patiënten met kanker een steuntje in de rug geven.

Make-up en pruiken

Tijdens de workshop krijgen de deelnemers adviezen en tips over het verzorgen van hun uiterlijk. Schoonheidsspecialisten, visagisten en kappers gaan aan de slag met huidverzorging en make-up. Ook kunnen deelnemers experimenteren met hoofdbedekking, zoals pruiken en sjaals. Er is gelegenheid om vragen te stellen over het veranderende uiterlijk.

Locatie en aanmelden

De workshop wordt gehouden op donderdag 14 maart van 10.00 tot 12.00 uur in de Zwartsenbergzaal in ziekenhuislocatie Refaja in Stadskanaal. Aanmelden kan via e-mail: oncologieconsulenten@treant.nl of door te bellen: 0599-654529. Deelname is gratis.

De stichting

De stichting Look Good Feel Better organiseert door het hele land de workshop uiterlijke verzorging bij kanker. Op een positieve manier geeft de stichting praktische informatie en advies over het onderwerp. Meer informatie op www.lookgoodfeelbetter.nl.