Start kaartverkoop Festival Hongerige Wolf

De kaartverkoop voor komende editie van Festival Hongerige Wolf is dinsdag van start gegaan. Op 12, 13 en 14 juli is het Groningse dorp alweer voor de negende keer het toneel van dit eigenzinnige festival.

Er is muziek op het Schapenveld, theater op de Waddendijk, dans in bloeiende tuinen van bewoners en filmvertoningen tussen de knisperende populieren in het Ambonezenbosje. Daarnaast zijn er rondleidingen, excursies en workshops om ook de kleintjes op een speelse manier kennis te laten maken met kunst en natuur. En voor wie wil kan er ’s nachts gedanst worden in de Danssilo waar Dj’s tot in de kleine uurtjes draaien.

Voorbereidingen in volle gang
Hoewel het programma pas vanaf april bekend wordt gemaakt, zijn de voorbereidingen al in volle gang. In navolging van de succesvolle luistervoorstelling ‘De Grote Verheid’ en de installatie van beeldend kunstenaar Felipe van Laar vorig jaar op de Waddendijk, zullen ook komende editie kunstenaars en artiesten speciaal voor het festival werk op maat maken, geïnspireerd op Hongerige Wolf.

Verder zal de 'Hongerige Woorden stage', die vorig jaar een succesvolle eerste editie kende, dit jaar opnieuw podium zijn voor eigengereide spoken word-artiesten. Zo zullen de muzikanten van de Neo-fanfare 9x13 hun nieuwste productie ‘Les Fauves’ op het festival laten schallen.
 
Kaartverkoop
Dagkaarten zijn al beschikbaar vanaf 22,50 euro. Een weekend passe-partout kost in de voorverkoop 52,50 euro (normaal 67,50 euro). Kaarten tegen dit Early Bird tarief zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Dit jaar zijn er voor het eerst ook goedkopere tickets voor jongeren (13 tot en met 17 jaar). Tickets zijn te koop via www.festivalhongerigewolf.nl/tickets