Formule 1-duo Robert Doornbos en Rob Kamphues naar Winschoten

Voor wie groot fan is van Formule 1 breken er weer spannende tijden aan. De raceauto’s zijn gepresenteerd, de tweede testweek zit erop en iedereen maakt zich klaar voor de start van het nieuwe seizoen. Op 9 mei vertellen Robert Doornbos en Rob Kamphues alles over deze sport in De Klinker in Winschoten.

De mannen sleuren de bezoekers mee in de wereld van Formule 1 en vertellen over alle ins and outs rondom de autosport. Ze racen deze avond door hun eigen ervaringen met sterke verhalen en anekdotes over de Formule 1.

Racecoureur Robert Doornbos kwam ooit uit in de  Formule 1. Na zijn carrière in de autosport ging hij aan de slag als ondernemer en analist. Hij is het vaste gezicht van de F1-uitzendingen van Ziggo Sport waar hij analyses geeft van de races van Max Verstappen.

Cabaretier en presentator Rob Kamphues is bekend van verschillende televisieprogramma’s zoals De Reünie. Daarnaast racet hij zelf en presenteert hij verschillende F1-programma’s, zoals Ziggo Sport.

Wat gebeurt er met het brein van een Fotmule 1-coureur als hij met 300 kilometer per uur op een bocht afsjeest? Deze ervaringsdeskundigen kunnen het weten. 

De voorstelling in cultuurhuis De Klinker op 9 mei begint om 20.15 uur. Kaarten zijn vanaf 28 februari om 15.00 uur verkrijgbaar bij de theaterkassa of via www.indeklinker.nl.