Marathonuitzending Robintimo Radio in teken van motormiddag voor langdurig zieke kinderen

De marathonuitzending van Robintimo Radio uit Scheemda op 27 en 28 april staat in teken van de motormiddag voor langdurig zieke kinderen op zaterdagmiddag 14 september. Deejay Robintimo probeert met deze uitzendig zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goed doel.

In genoemd weekend zijn er diverse artiesten te horen dit radiostation. "Wij zijn dus druk met de voorbereidingen  bezig om alles in de goede banen te leiden met onze partner ’t Kniphörntje in Scheemda, die een dag lang knipt voor het goede doel", aldus initiatiefnemer Robin Boltjes. 

Wieook een steentje wil bijdragen kan contact opnemen via radio@robintimo.nl.

Hoofdpartner van de motormiddag is Jumbo Scheemda. E zijn nog aantal plekken vrij. Wie de tocht mee wil maken kan hiervoor terecht op http://robintimo.nl/motormiddag/index.php/geef-je-op. Om de middag extra cachet te geven spelen piraten een rattenspel. De trikes worden bestuurd door leden van de CS-riders, een organisatie die zich onder meer inzet voor kinderen, die in een moeilijke thuissituatie verkeren en kinderen die geen thuissituatie hebben.