(Her)opening Zaal12 en Grandcafé Gin & Juice in Vlagtwedde

De officiële (her)opening van Zaal12 en Grandcafé Gin & Juice aan de Wilhelminastraat 37 in Vlagtwedde vindt plaats op vrijdag 15 maart. Iedereen die een kijkje wil komen nemen is tussen 16.00 en 17.30 uur welkom voor een hapje en een drankje.

Zaal12 heeft sinds 1 november vorig jaar nieuwe eigenaren gekregen. Vanaf het moment dat René en Bianca de sleutel hebben gekregen, zijn ze begonnen met hier en daar wat aanpassingen te verrichten. De grootste verandering is dat zij het café gewijzigd hebben in Grandcafé Gin & Juice by Zaa12.

Het café heeft een eigen stijl gekregen. "We willen met het grandcafé de sfeer van vroeger creëren. En hierbij staat aandacht voor onze gasten en producten voorop. We willen net dat beetje extra geven."

Speciale bieren

"Er worden speciale bieren, wijnen en hapjes geserveerd, enn ook de koffie is met zorg geselecteerd. Daarnaast kun je lunchen of ’s avonds van een lekkere maaltijd genieten. Ook is er een kleine borrelkaart met uiteenlopende hapjes, zoals onze bietenbal die al erg geliefd is onder onze gasten. De frisdrankkaart is geheel vernieuwd, hierbij letten we bijvoorbeeld op de calorieën. Aan alcoholvrije dranken  is ook gedacht; wij selecteren hiervan een gevarieerd aanbod, waardoor het onze gasten aan niks kan en mag ontbreken."

"We willen graag een grandcafé met een gezellige ongedwongen sfeer creëren. Een warme aankleding, gezellige muziek, mooie producten en extra aandacht voor onze gasten, dát moet het totaalplaatje van Grandcafé Gin & Juice worden.

Tina Turner en Joe Cocker

Daarnaast willen we ook regelmatig live muziek laten spelen. Zo staat ons eerste evenement gepland op 16 maart, Zaal12’s Tribute Night met Tina Turner en Joe Cocker.

"Live-sportuitzendingen of dartavond. Het kan allemaal bij ons. Bovendien kun je er ook voor een feestje terecht."

Zaal12 biedt ruimte aan 1 tot 750 personen voor onder andere verjaardagen, bruiloften, poppodium en theater.