Stichting Afterbeat verzorgt muzieklessen in Veendam en Pekela

Stichting Afterbeat verzorgt deze week muzieklessen in het voortgezet onderwijs in Veendam en Pekela. Dit doet zij met artiesten uit Engeland en de Verenigde Staten.

Kevin Aleksander geeft lessen in het produceren van EDM (Electronic Dance Music) en DJ Genisis geeft worsshops.  Transform uit de Verenigde Staten sluit de week af met een concert in het Winkler Prins in Veendam.

Het doel van Afterbeat is om het beeld van de kerk en het christendom te veranderen. Afterbeat is niet een onderdeel van een bepaalde kerk of stroming maar wil de kerk dienen door de identiteit van het christendom een positieve draai te geven door de lessen en de show aan het eind van de week in de lokale club.

Aan het eind van deze projectweek geven de artiesten een show in Club Bon Bini (voormalig Jinx) in Veendam. Kaarten aan de deur kosten vijf euro, maar jongeren kunnen zich gratis registreren via www.afterbeatveendam.nl met de promotiecode FLY201. De minimum leeftijd is 12 jaar. er wordt geen alcohol geschonken.