Fontana Resort Bad Nieuweschans is opnieuw het 'Leukste uitje van Groningen'

Fontana Resort Bad Nieuweschans in Bad Nieuweschans mag zich opnieuw het ‘Leukste uitje van Groningen’ noemen. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Groningen 2019’.

Vertegenwoordigers van Fontana Resort Bad Nieuwenschans ontvingen vanavond de gouden award uit handen van Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB. Vaartochten met Sportvisserij Tender in Lauwersoog kreeg de zilveren award en het Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum de bronzen award.

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie en voor het ‘Leukste uitje over de grens’. In totaal werden ruim 63.000 stemmen uitgebracht.

Fontana Bad Nieuweschans in Bad Nieuweschans scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2019. Een greep uit de reacties van de leden over het winnende uitje: 

“Al dik 20 jaar vaste bezoekers en steeds worden we verrast door vernieuwingen zowel op gebied van baden sauma's massages ed als hotel accommodatie restaurant en activiteiten er om heen. Wat altijd blijft is de bijzondere gastvrijheid en enorme attentheid van het personeel.”

De winnaars van 2019

Gouden award      Fontana Resort Bad Nieuweschans 
Zilveren award      Vaartochten met Sportvisserij Tender in Lauwersoog
Bronzen award      Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum
 
De ANWB organiseert de verkiezing van het ‘Leukste uitje’ voor de negende keer. De Efteling is het ‘Leukste uitje van Nederland 2019’. Kijk voor alle winnaars op www.anwb.nl/leuksteuitje