Winschoten kleurt vandaag paars-rood

Een groep dames van de Red Hat Royal Lady’s gaat vandaag, vrijdag, met enkele gasten een wandeling van 12 kilometer rond en door Winschoten maken. De stoet bestaat uit bontgeklede dames in paarse kleding met rode hoeden of haarversieringen.

De groep staat onder leiding van Queen Tanja, Baronesa Thyssen perigrino Santiago en Baronesse Margarita. De wandeling start bij hotel Royal York, bij het station zal er stil gestaan worden bij het monument voor de slachtoffers van de Tweede Wereld Oorlog die gedeporteerd zijn. De route loopt langs Heiligerlee en de Blauwestad en eindigt bij de Harbour Jazz Club Winschoten (HJCW).

De Red Hat Royal Lady’s is een groep vrouwen van 50 jaar en ouder, die iedere tweede donderdagavond van de maand samen komen in de HJCW. Ook vrouwen die bijna 50 jaar zijn, kunnen lid van de vereniging te worden.

Goed doel

De vereniging kenmerkt zich door zichzelf als goed doel te beschouwen. Je wordt er lid van om alle zorgen en bagage thuis te laten en samen gezellige activiteiten te ondernemen. Bij gezamenlijke activiteiten wordt paarse kleding met een rode hoed gedragen. Voor dames die jonger dan 50 jaar zijn is de kleur van de kleding lila. Ook dragen zij een roze hoed.

Op 14 maart is de volgende bijeenkomst van de Red Hat Royal Lady’s in de Harbour Jazz Club. Wie met hen kennis wil maken is  vanaf 19.30 uur welkom.

Informatie

Voor informatie kan  worden gemaild naar: redhatroyalladys@gmail.com