Groots opgezet damtoernooi in Winschoten

Het gebouw van S.V. Bovenburen aan de Tromplaan in Winschoten is zaterdag 30 maart vanaf 10.00 uur het decor voor een groots opgezet damtoernooi, waarbij de breedtesport de boventoon voert.

Het evenement staat namelijk open voor de beginnende dammer tot de gevorderde clubdammers, voor zowel jeugdspelers als senioren.

Na het succes van vorig jaar hebben de Provinciaal Groningse Dambond (PGD), Drentse Dambond (DDB) en Oost-Groninger Dambond (OGD) als de Samenwerken Dambonden onder aanvoering van Bé Brakels uit Ter Apelkanaal besloten wederom te kiezen voor Winschoten.

De senioren-clubdammers en sterke jeugdspelers kunnen inschrijven voor hoofdklasse, eerste klasse en tweede klasse. Daarnaast heeft de organisatie met het oog op de breedtesport ook nu weer gekozen de beginnende dammers te betrekken bij dit ééndaags toernooi.

Opgeven kan via mail: bebrakels@hotmail.nl en/of hkm.mulder@gmail.com, of via de site www.damclub-winschoten.nl. Deelname voor de senioren bedraagt zes euro en voor de jeugd tto en met 17 jaar drie euro.