Nieuwe website Dorpsbelangen Vlagtwedde in de lucht

Onlangs is de nieuwe, eigen website van de vereniging voor Dorpsbelangen Vlagtwedde gelanceerd. Daar waar de vereniging die de belangen van het dorp Vlagtwedde behartigt haar informatie aanvankelijk nog deelde via de algemene website vlagtwedde.info, beschikt men nu over een mooi en fris ogende eigen website met als adres www.dorpsbelangenvlagtwedde.nl.

Door het gebruik van dit medium hoopt Dorpsbelangen Vlagtwedde haar bezigheden en verantwoordelijkheden met betrekking tot het dorp Vlagtwedde nog beter over het voetlicht te krijgen en de zichtbaarheid bij en het contact met de Vlagtwedder bevolking te intensiveren. De realisatie van de website werd mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van het bedrijf Beeldend Media in de persoon van Wim Eelsing. Belangstellenden kunnen via www.dorspbelangenvlagtwedde.nl op de hoogte raken en blijven van de jongste ontwikkelingen in het dorp Vlagtwedde.

Tijdens de komende ledenvergadering op dinsdag 12 maart zal er nog even worden stil gestaan bij deze aanwinst voor het dorp Vlagtwedde in het algemeen en de vereniging voor Dorpsbelangen Vlagtwedde in het bijzonder. De ledenvergadering begint die avond om 20.00 uur en vindt plaats in PC Rendering. Via de website zal het bestuur van Dorpsbelangen Vlagtwedde iedereen naderhand op de hoogte houden van de uitkomsten van deze jaarvergadering. Onder de link 'Documenten' zijn de laatste verslagen te vinden en zal ook het verslag van de aanstaande ledenvergadering te zijner tijd worden gepubliceerd.