Jeugdraad Noord dineert met de burgemeester Cora-Yfke Sikkema

Jeugdraad Noord dineerde onlangs met burgemeester Cora-Yfke Sikkema van de gemeente Oldambt, gebiedsregisseur Richard Hopman, beleidsmedewerker Kees de Warle en opbouwwerker Alberto Zanda. Wijkwethouder Bard Boon kon niet aanwezig zijn. Er werd onder meer besproken hoe het buitenspelen voor de kinderen nog leuker te maken.

Het diner vormde de afsluiting van een rondrit langs Westerlee, Heiligerlee en Winschoten waarbij de burgemeester kennis maakte met diverse bewonersinitiatieven. Bij het diner waren ook ouders en het Wijkplatform Parkwijk Kloostervallei aanwezig. 

Activiteiten
Binnenkort staat een aantal activiteiten op de agenda die Jeugdraad Noord organiseert. Zaterdag 30 maart van 18.00 tot 20.00 uur zijn er muziekworkshops en knutselactiviteiten. Ook kan men zich laten schminken en wordt er karaoke gedaan. Zaterdag 20 april is er van 18.00 tot 20.00 uur disco voor de jeugd van 10 tot en met 14 jaar. De activiteiten, in het gebouw van SV Bovenburen aan de Tromplaan 86 in Winschoten, zijn inclusief ranja en wat lekkers. Deelname is gratis. Aanmelden kandoor een e-mail te sturen naar jeugdraadnoord@gmail.com.

Meehelpen
Kinderen die ouder zijn dan 14 jaar en mee willen helpen met de oragnisatie, kunnen zich opgeven als vrijwilliger. Ook ouders zijn van welkom om mee te helpen en mee te denken. Alle activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door inzet van de Jeugdraad Noord met ondersteuning van Be Your Neighbour en Sociaal Werk Oldambt. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Kimberley Bond, via 06-11902873.