Nieuwe concertreeks singer-songwriter Roon Staal

Oudeschans

De nieuwe concertreeks van singer-songwriter Roon Staal begint op 30 september in Bergen aan Zee. De tour eindigt in Marum op 30 oktober. De tournee is de vierde jaargang van de voormalige 'Noord-Nederland Tour'.

In 2013 kwamen twee gastmuzikanten over uit Vladivostok voor de eerste tour, een jaar later ging Staal met 'crooner' Hans Bootsman op pad, en afgelopen jaar trok hij solo door het Noorden van Nederland. De 36-jarige singer-songwriter doet in de provincie Groningen de volgende locaties aan: Oudeschans, Garrelsweer, Wehe-den Hoorn en Marum. In Garrelsweer vindt het concert plaats op zondag 9 oktober in Het Oude Kerkje, aanvang 15.00 uur. Covers en eigen composities Tijdens de laatste tour werden niet alleen covers als Stay With Me Till The Morning van Vicki Brown, Bridge Over Troubled Water van Simon & Garfunkel en I am Sailing van Rod Stewart ten gehore gebracht maar ook eigen composities als In de Harten van De Wereld en Als je Mij zoekt van de laatste cd In The Hearts Of The World, alsmede songs van eerder door Staal uitgebrachte cd's. Niet anders dan voorgaande jaren zal er een nieuw album worden gepresenteerd. Aan het album wordt op dit moment nog druk gewerkt. Tourlijst en kaarten De gehele tourlijst met 16 concerten is te vinden op www.roonstaal.com/concerten. Kaarten (15 euro per stuk; kinderen tot en met 12 jaar betalen 7,50 euro) voor de concerten zijn te reserveren via de website www.roonstaal.com of via 06-30025992.

Auteur

Arjan Brondijk