Mulder Opleidingen uniek met financiële opleidingen

REGIO

Als enige klassikale opleider is Mulder Opleidingen aanbieder van financiële opleidingen in Noord Nederland. Mondelinge opleidingen blijven in trek, met name voor onderwerpen waarbij uitleg door een docent zeer aan te bevelen is. In september en oktober starten o.m. BKB Basiskennis Boekhouden, PD Praktijkdiploma Boekhouden, MBA Moderne BedrijfsAdministratie en PDL Praktijkdiploma Loonadministratie.

"De afgelopen jaren hebben veel landelijke opleidingsbedrijven activiteiten geconcentreerd in het midden van het land. Als regionale opleider bieden wij al sinds 1975 (financiële) opleidingen aan in Groningen en Assen, die altijd van start gaan" zo vertelt Richard Spelde van Mulder Opleidingen. "Rondom de start van een Opleiding ontvangen we veel last-minute aanmeldingen, omdat een opleiding elders niet start. We zijn hier op ingespeeld, bij ons kunnen deelnemers tot en met de 3e week nog instromen." Inmiddels hebben honderden cursisten ontdekt dat opleidingen voor volwassenen een korte weg is naar (ander) werk of een nieuwe/hogere functie. Mulder Opleidingen verzorgt naast de financiële opleidingen ook ICT- en taaltrainingen, de lessen zijn in Assen, Drachten, Groningen, Stadskanaal, Veendam, een gratis proefles is altijd mogelijk.  

Auteur

kvanderweide