Zomereditie The Barrel Challenge van start met ruim 200 barrels

Winschoten

Met ruim 200 barrels van auto's en zo’n 510 deelnemers is zondag de zomereditie van The Barrel Challenge 2017 van start gegaan in Asten.

Dit is een jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door Zweep Events, met deelnemers uit binnen- en buitenland, maar ook veel uit de regio Oldambt en Westerwolde. Bekende teams zijn de teams van Radio Westerwolde, Westerwolde Actueel en Tuil Logistics BNS Nieuws uit Bad Nieuweschans. De deelnemers zijn onder soms zware regenachtige omstandigheden uit Asten, vlakbij Eindhoven, vertrokken om Die Ludolfs te zoeken. Voor velen was het Googelen, maar wie goed zocht ontdekte dat ze zijn verhuisd naar Linden.Daar moesten de deelnemers met het logo van het populaire bedrijf, bekend van tv-series, op de foto. Hierna doorrijden naar het zuiden van Duitsland, richting Oostenrijk. Eindbestemming is de Seecamping Bregenz aan de Bodensee. Dag twee gaat de bergen in richting Italië. Niet al teveel kilometers maar wel met een lange reistijd. Foto’s Frans Stegeman

Auteur

Arjan Brondijk