Hans Nijland gastspreker bij Ondernemersplein Onstwedde-Alteveer

Ter Apel

FC Groningen-directeur Hans Nijland is op donderdag 28 januari gastspreker bij Ondernemersplein Onstwedde-Alteveer.

Hans Nijland is sinds 1996 algemeen directeur van FC Groningen. Hij is de langstzittende algemeen directeur in het betaalde voetbal en al bijna twintig jaar de beleidsbepaler van FC Groningen. Onder zijn leiding krabbelde de noodlijdende en zieltogende Groningse club weer op tot het voetbalbolwerk van Noord-Nederland. Mede dankzij de inspanningen van Nijland verrees het prachtige, gloednieuwe en succesvolle ‘Groene Kathedraal’ de Euroborg. Tijdens deze bijeenkomst vertelt Nijland onder meer over de zakelijke kant van het betaald-voetbalbedrijf en het belang van contacten tussen FC Groningen en het bedrijfsleven in de regio. Entree De entree voor deze bijeenkomst bedraagt tien euro per persoon (leden gratis). De volledige opbrengst komt ten goede aan stichting FC Groningen in de Maatschappij, waarmee de voetbalclub een groot aantal goede doelen steunt, waaronder het project Niemand Buitenspel, een jaarlijks G-voetbaltoernooi en project Playing for Success. De bijeenkomst met Hans Nijland vindt plaats op donderdag 28 januari vanaf 20.00 uur in dorpshuis De Drijscheer aan de Keiweg 1 in Alteveer. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Wel even aanmelden van te voren via renate@renatepaans.nl

Auteur

Paul Abrahams