Queen Vipers naar Fox Nighlife in Stadskanaal

Ter Apel

Liefhebbers van de muziek van Queen opgelet. Queen Vipers, de beste Queen tribute band treedt vrijdag 14 oktober op in Fox Nightlife in Stadskanaal.

Met meer dan 1000 live optredens achter de rug verovert de Italiaanse formatie Europa in een sneltreinvaart. De zanger heet Giuseppe Maggioni en hij bekend door het programma The Voice of Italy. Zijn stem lijkt angstaanjagend veel op die van Freddie Mercury. De band weet de legendarische tracks van deze Britse band tot in detail na te bootsen. Uiteraard door de nadruk te leggen op de muzikale kracht van Queen, maar ook door de kenmerkende kledingstukken en kapsels die door Freddie Mercury en de andere bandleden werden gebruikt. Een ticket kost 12,50 euro in de voorverkoop, aan de zaal moet 20 euro worden betaald. Entreebiljetten zijn verkrijgbaar via de website www.foxstadskanaal.nl  

Auteur

Paul Abrahams