Al 125 Groningse buurten doen mee aan Burendag

LEEK

Al 125 Groningse buurten doen mee aan Burendag.

Zaterdag 24 september organiseren Douwe Egberts en het Oranje Fonds de elfde editie van dit evenement. Inschrijven voor Burendag en een bijdrage aanvragen van maximaal 450 euro voor de activiteit kan nog altijd via Burendag.nl. Op Burendag komen buren gezellig samen, onder het genot van een kop koffie, om iets vóór, in of mét de buurt te doen. Koningin Máxima gaf onlangs het startsein voor Burendag op Urk. Vanaf dat moment konden buren zich aanmelden. Op Burendag.nl is onder het kopje ‘Bij mij in de buurt’ een overzicht te zien van alle tot nu toe aangemelde activiteiten. Van samen een groenstrook opknappen tot multiculturele sport- en spelmiddagen: er wordt van alles georganiseerd.

Auteur

Cindy Houwen